Medicina i zdravlje

ANTE FARKAŠ: Kako se jednom radišna osoba uspjela riješiti artritisa i osteohondroze u mjesec dana

ArthroNEO se prodaje samo online i ne možete ga naći u trgovinama.!

Kako otkloniti bol u zglobovima

Htio bih vam ispričati priču o tomu kako sam uspio pobijediti artritis koljena i osteohondrozu sakralnog kralješka.

Imam 62 godine i već sam umirovljen. Prije mirovine radio sam u čeličani u Splitu. Ispočetka sam bio zadužen za peć, a nakon toga sam postao zdravstveni tehničar. Ostao sam na toj poziciji sljedećih 10 godina, sve do mirovine. Oni koji znaju više o ovom tipu posla savršeno su svjesni razlike između njega danas i onoga kako je izgledao prije. Upravljači danas samo sjede i kontroliraju cijeli proces pomoću kompjutera. Dok smo u moje vrijeme mnogo toga radili ručno. Ekstremni uvjeti – kao što su visoke temperature i suh zrak – neizbježno ostave tragove na ljudskom tijelu. Tako sam si ja uništio koljena i donji dio leđa.

Neprestana bol utjecala je i na moj izgled. U zadnje 3 godine stanje mi se znatno pogoršalo.

Imao sam priliku napustiti mjesto pored peći u dobi od 50 godina. Više nisam mogao podnijeti raditi tamo... Zapravo sam tijekom cijele posljednje godine uzimao tablete protiv bolova. Imao sam sreće da se otvorila pozicija zdravstvenog tehničara. Posao je mnogo lakši, i što je najvažnije – daleko je od peći. Taj manje zahtjevan posao puno mi je pomogao. Bol se povukla i nakon nekog sam vremena prestao uzimati lijekove. Nažalost, tri godine prije mirovine doživio sam nesreću. Ozlijedio sam nogu dok sam bio na pecanju. Šok i upotreba analgetika koja je uslijedila vjerojatno su narušili krhku ravnotežu – snažna bol u koljenima i donjem dijelu leđa se vratila.

Kao rezultat nesreće, moj se artritis pogoršao.

Da mogu, izbrisao bih zadnje tri godine iz sjećanja. Bile su pravi pakao! Ujutro mi je žena davala Diclofenac injekcije, na poslu sam si ih sam davao, a uvečer bi žena ponovila proces. Pitate zašto nisam ranije otišao u mirovinu? Pomagao sam svom sinu. Firma za koju je radio bankrotirala je samo nekoliko mjeseci nakon što mu je žena rodila. Pa sam nastojao barem malo doprinijeti.

Tijekom cijele zadnje godine nisam mogao nigdje bez štapa. I prije sljedećeg zakazanogsistematskog odlučio sam da je vrijeme da odem. Ionako ga ne bih prošao.

Kako sam se liječio?

Kad bih morao sažeti svoje veliko iskustvo u području problema sa zglobovima, mogao bih reći da je liječnicima najbolji tretman Chondrosamine. Ali isto tako bi vam mogli propisati i Hydrocortisone ili Diprostan...

Oni, međutim, NE POMAŽU!

A česte injekcije Diclofenaca za smanjenje boli u zglobovima uzrokuju nuspojave u obliku bolova u trbuhu. I tako je bizmut subnitrat dospio u moj meni kao zaštita za trbuh.

Otad su mi 4 puta izvlačili tekućinu iz koljena. A zadnji put kad su to radili, iz njega je izlazio i gnoj. Liječnik je rekao da ću vjerojatno morati operirati koljeno – a možda čak i nositi protezu. Umjesto običnog koljena, dobio bih jedan izrađen od titanija. Međutim, kao što sam saznao iz drugih izvora, čak i da je sve prošlo bez komplikacija, ne bih se mogao oprostiti od štapa. A takva operacija košta barem 4000 eura ako se u procesu iskoristi visokokvalitetna njemačka proteza. Uz jeftiniju bih možda uspio uštedjeti tisuću. Ali u tom bih slučaju morao očekivati komplikacije. Zato se nikako nisam mogao odlučiti.

Razmišljao sam o tomu kako bi mi život izgledao.

Proganjao me demon trajne invalidnosti. Ali kako da jedan penzioner dođe do tolikog novca? Osiguranje bi mi pokrilo jedan mali dio, ako bi pokrilo išta.

Žena i ja smo puno puta pričali o tomu (Ne mogu dovoljno nahvaliti njen osjećaj odgovornosti i zdrav razum!) i napokon odlučili da ću ići na operaciju. 61 godina je ništa, život u toj dobi još nije gotov, a novac je tu da se potroši. Samo je na tebi da odlučiš kako.

Tad se dogodilo čudo!

I za njega moram zahvaliti svojoj ženi. Povjerila joj se bivša kolegica da joj muž, koji je tada radio u pošti, ima isti problem. Možda manje izražen, ali ne za puno.

Jednog dana ispred šoping centra, primijetila je čovjeka kako izlazi iz crnog merđe i brzo ulazi u jednu od trgovina.

Tog je istog dana nazvala svoju kolegicu i pitala kako je Kruno (to je kolegičin muž) uspio izliječiti svoja koljena. Stvar je bila u tomu da je bilo jasno da nije išao na operaciju: ljudi hodaju malo, pa, zapravo puno drugačije nakon operacije.

Žena me je spasila, i na tomu ću joj biti vječno zahvalan.

Na kraju se sve sretno završilo zahvaljujući novom američkom proizvodu koji se zove ArthroNeo.Čovjek po imenu Igor, koji je bio Krunov prijatelj, donio mu ga je s poslovnog puta u SAD, i Kruno je slomio svoj štap nakon samo mjesec dana. Ponavljam – trebalo je SAMO MJESEC DANA!

Žena i ja bili smo ugodno iznenađeni ovom informacijom, ali nije nam to puno značilo s obzirom na to da nismo imali pojma kako doći do tog proizvoda. Izgledalo je da ga ne prodaju ni ovdje ni u EU-u, a naručiti nešto poput toga iz SAD-a je dosta problematično. Tako smo se, osjećajući se žalosno, ipak počeli pripremati za operaciju.

Nakon nekih mjesec dana kolegica je nazvala moju ženu i rekla da je Kruno doznao od Igora da će ArthroNeo sprej dobiti licencu i za EU. Žena joj je rekla da joj odmah javi čim sazna nešto novo. Ona je to i napravila, i mi smo naručili proizvod čim je postao dostupan online. Vjerojatno smo bili među prvim mušterijama!

ArthroNeo

Počeo sam koristiti sprej na svojim jadnim koljenima i donjem dijelu leđa. I, vau, što mi je pomagao! Ispočetka sam mislio da se radi o analgetiku, sredstvu protiv bolova, jer bi se bol povukla unutar 5-10 minuta nakon sprejanja. Ali nakon nekog sam vremena počeo osjećati manju ukočenost u donjem dijelu leđa. Na to sam se bio odavno navikao i prvenstveno mi je u interesu bilo riješiti koljena, ipak je postojao rizik od operacije i proteze! Ali nakon tjedan dana, kad sam se uspio sagnuti i obuti bez korištenja one dugačke žlice za cipele, shvatio sam da ArthroNeo zbilja djeluje!

Nakon 2 tjedna uspio sam odraditi polusatnu šetnju bez ikakvih bolova! Stanje mi se popravljalo! A nakon još dva tjedna osjećao sam se potpuno zdravo– bez boli, čak ni one najmanje! Sagnuti se, hodati na duge staze ili otići biciklirati – ništa mi to više nije predstavljalo problem..

Sad opet mogu provesti 2-3 sata biciklirajući bez zastajanja.

Prošlo je više od pola godine otkako sam se oporavio. Ništa me ne boli! Iako sam prestao koristiti ArthroNeo pred neko vrijeme. Pecam, bavim se vrtom, provodim puno vremena s unukom! Žena i ja odlučili smo za ljeto otići do Italije. Toliko smo toga čuli o njoj od djece da bi ju bilo lijepo napokon i vidjeti.

Otkad sam se oporavio, igranje s unukom mi je zabavno, a ne mučno.

Dakle, svi vi koji patite od artritisa, osteohondroze ili artroze, vi koji patite od bolova u zglobovima ili kralježnici, obratite pozornost na sljedeću informaciju:ArthroNeo liječi zglobove!

Službena stranica ArthroNEO >>>

Ante Farkaš, Split.

Komentari

 1. Koristim ArthroNeo već 2 tjedna. Vrlo sam zadovoljna rezultatima. Prije nisam mogla ni izlaziti iz kuće zbog zdravstvenog stanja. Sprej je vrlo praktičan. Samo posprejaš kritična područja i sljedeća 24 sata nemaš problema. Vrlo brzo počne djelovati. Jednom mi se donji dio leđa ukočio i zahvaljujući ArthroNeu bol je nestala unutar 5 minuta!

 1. Vrlo zanimljive vijesti. Imam osteohondrozu vratnih kralježaka, zbog čega patim od učestalih glavobolja. Ništa ne pomaže, čak ni masaže i Traumeel injekcije. Stvarno se nadam da ArthroNeo pomaže!

 1. Naravno, Pavel, ArthroNeo će ti pomoći. Moja žena ima isti problem i jedino joj je olakšanje ArthroNeo.

 1. Naručila ga za muža jer više nisam mogla podnijeti gledati ga kako pati. Držim fige da pomaže! On ima tešku artrozu na lijevom koljenu. Bol je nepodnošljiva.

 1. Definitivno će pomoći – otklanja bol, kao i artrozu.

 1. Zahvaljujem na savjetu, Ante. Do pred nekog vremena bila sam aktivna u veslanju. Na kraju sam ozlijedila leđa. Zbog bolova u kralježnici i donjem dijelu leđa više ne mogu ni spavati. ArthroNeo je postao moj spasitelj.

 1. Kupio sam ArthroNeo u New Yorku tijekom jednog poslovnog puta. To je vrlo dobar lijek. Bez obzira na priče, američki lijekovi su vrlo efikasni. Više se skoro ni ne sjećam kako je to imati artrozu.

 1. Ante, poslušala sam tvoj savjet i naručila ArthroNeo. Imam poliartrozu i osteohondrozu. Sprej stvarno olakšava bol, ali djeluje samo 16-18, ne 24 sata. U čemu bi mogao biti problem?

 1. Nađo, nisam doktor, već samo osoba koja se izliječila uz pomoć ArthroNea. Mogu ti samo savjetovati da ga nastaviš koristiti, definitivno će te riješiti boli. Možda ne onoliko brzo koliko je mene, ali sigurno hoće. Vjerujem u to što kažem.

 1. Ivan Petrunić, Karlovac Nađo, nisam doktor, već samo osoba koja se izliječila uz pomoć ArthroNea. Mogu ti samo savjetovati da ga nastaviš koristiti, definitivno će te riješiti boli. Možda ne onoliko brzo koliko je mene, ali sigurno hoće. Vjerujem u to što kažem.

  Hvala, Ante! Zahvaljujući ArthroNeu opet se mogu kretati! Bilo kakav pokret, stajanje, sjedenje ili ležanje značili su puno boli. Već sam razmišljao o tomu da kupim štaku, a tek mi je 55.

 1. Htjela bih reći da ArthroNeo djeluje i na natečene noge. To je bio i razlog zašto mi ga je doktor preporučio. Otekline nestaju pred mojim očima.

 1. Nikad nisam imao takve probleme. Ali drago mi je da je ArthroNeo pomogao i tebi.

 1. Vozač sam kamiona, i u mojoj profesiji bol u leđima stvarna je opasnost. ArthroNeo olakšava bol u tren oka. Od prvog ga trenutka držim u kutiji od prve pomoći.

 1. Hvala, Ante. ArthroNeo mi je puno pomogao. Bol je nestala, baš kao i lanjski snijeg! Kao da sam se preporodila!

 1. Hvala na savjetu, Ante. Zahvaljujući ArthroNeu opet mogu normalno funkcionirati, i biti baka kakva želim biti!

 1. ArthroNeo stvarno pomaže, u vezi toga nema sumnje. Ali ne na 24 sata. ali to može ovisiti o osobi. Šteta…

 1. Samo moraš biti strpljiv, prijatelju. ArthroNeo zbilja djeluje – smanjuje bol i liječi artrozu. Moraš samo malo pričekati, ipak si muško.

 1. Na poslu sam po cijele dane na nogama i često se moram saginjati. ArthroNeo mi pomaže riješiti se boli u donjem dijelu leđa i natečenih nogu. Prije bih do kraja dana izgubio sav osjet u njima. Sad je sve kompletno drugačije.

 1. Vrlo sam zadovoljna ArthroNeom. To je stvarno lijek nove generacije. Bol u zglobovima nestaje vrlo brzo!

 1. Upravo naručila. Čekam dostavu. I usput, sad imaju nekakav popust na službenoj stranici.

 1. Hvala, Katarina. Stigla sam na vrijeme da dobijem popust. A hvala i tebi, Ante!

 1. Mi isto koristimo ArthroNeo – naša cijela obitelj. Prije smo se aktivno bavili sportom. Sad za to plaćamo bolovima u nogama, leđima i donjem dijelu leđa. Ili bolje rečeno – plaćali smo!

 1. Zdravo, Ante! Naručila ArthroNeo za sebe i svog muža. Nadam se da će pomoći.

 1. Za one koji vode aktivan život ispunjen fizičkom aktivnošću, ArthroNeo je nezamjenjiv. Iščašenje zglobova, istegnuće mišića – sve što uzrokuje bol i ArthroNeo sprej ju vrlo brzo otklanja!

 1. ArthroNeo se može kupiti i u Hrvatskoj. To je vrlo efikasan lijek. Totalno pomaže!

 1. ArthroNeo – vrlo efikasan proizvod. Brzo djeluje i ima dugotrajan efekt. Prije sam imala osteohondrozu, kao i artrozu desnog koljena. Zbog toga sam htjela i promijeniti posao – učiteljica sam i provodim puno vremena na nogama, što mi je bilo iscrpljujuće. ArthroNeo mi je pomogao riješiti se tog problema. Sad se osjećam puno bolje. Naručujem ga od službenog distributera. I preporučujem i ostalima da to naprave.

Vaš komentar

KomentariDodaj simbol

CAPTCHA Image
Najnoviji komentari